TravelDay Logo

Despre noi

Clientii nostri ne-au inspirat filozofia dupa care ne ghidam si ne-au motivat sa oferim solutii dinamice oricarui tip de companie:

Servicii – Suntem mereu la dispozitia dumneavoastra. Cererile dumneavoastra devin prioritati pentru noi si facem toate eforturile pentru a va oferi un raspuns imediat. Nu uitam ca cei care calatoresc sunt oamenii. Intelegem natura complexa si dinamica emotionala a acestui business si stim cum sa facem lucrurile sa functioneze. Ne angajam la Excelenta.
Satisfactie – Solutii unice si inovative, optiuni multiple de calatorie si o dorinta organizationala de a va propune calatorii de cea mai buna valoare, oferind satisfactie atat managementului, cat si calatorilor.
Integritate si relatii construite pe principiile productivitati si durabilitatii. Suntem onesti si promovam o comunicare deschisa cu clientii nostri.
Economii – Oferim cele mai bune servicii, management complet al calatoriilor si sisteme de rezervare si raportare de ultima generatie pentru a asigura maximum de economii si valoarea pentru toate cheltuielile de calatorii ale companiei dumneavoastra.
Alaturi de dumneavoastra

Stim ce inseamna pentru dumneavoastra timpul si banii angajatilor. Vom fi alaturi de dumneavoastra pentru a face din calatorii o experienta placuta, dar si pentru a maximiza resursele. Tehnologia noastra de ultima generatie ne da posibilitatea de a va oferi cele mai bune oferte pentru nevoile dumneavoastra

Pe scurt, acestia suntem si am fi onorati sa devii clientul nostru. Vom face tot posibilul sa iti demonstram ca pasiunea poate face minuni. Iar pentru asta suntem gata sa muncim mult. Foarte mult!

Nume agentie:
TRAVELDAY, licenta tour operator 7318 Polita de asigurare Seria I nr. 43099 valabila de la 20.02.2015 pana la 19 .02.2016

Nume firma:
SC TOUR TRIP SRL

Date firma:
C.U.I Ro 34089933
nr. Reg Comertului J23/445/11.02.2015